Haapanen Heikki Kuljetusliike Ky


Kuljetusliikkeen nimi: Haapanen Heikki Kuljetusliike Ky
Osoite: Hollonkatu 10, 38210 Sastamala
Puhelinnumero: 035142719
Sähköpostiosoite: kuljetusliike.hhaapanen@kopteri.net

Anna pisteet

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (ääniä: 3, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...
2 arvostelua

  Jonna Lehtinen

  Toivottavasti palaute tulee oikeaan osoitteeseen… Tukkiauton kuljettaja huomioi erityisen hyvin kaksi ratsukkoa Salon Vaskiolla (Pitkäojantie) maanantai illalla 11.6.2018. Isot kiitokset kuskille!

  Grigor Haseli

  Hei,

  Olen kiinnostunut kuljettajan tehtävästä ja haluaisin hakea sitä, kun se on avoinna. Olen kuljettaja, ja minulla on CE-ajokortti.

  Olen vastannut kuorma-auton ja puoliperävaunun kuljetuksista. Tehtäviini on kuulunut muun muassa pakasteiden ja viileiden elintarvikkeiden kuljettamista, tavarantoimituksia Posti Oy:lle ja Matkahuollolle sekä konttien siirtämistä satamasta.

  Minulla on voimassa olevat työturvallisuuskortti, trukkikortti, tulityökortti, digipiirturikortti, ensiapukortti sekä ammattipätevyyskortti vuoteen 2027 asti.

  Olen tunnollinen, sosiaalinen ja luova henkilö, joka ottaa vastuun työstään. Olen hyväntuulinen, palvelualtis ja valmis oppimaan uutta. Etsin nyt kokoaikaista työpaikkaa, sillä olen tällä hetkellä osa-aikaisessa työssäni.

  Olen vakuuttunut siitä, että kokemukseni ja taitoni tekevät minusta arvokkaan lisän tiimillenne. Toivon mahdollisuutta keskustella kanssanne lisää ja esitellä, kuinka voisin tuoda osaamiseni ja motivaationi käyttöönne.

  Ystävällisin terveisin- Grigor Haseli

Arvostele, kommentoi tai kerro kokemuksista